De nieuwe SBM2024 gepubliceerd

Icon_kwantificeren

De nieuwe SBM2024 is gepubliceerd.  

De nieuwe Standaard voor Bouwbiologische Meettechniek 2024 is gepubliceerd. Dé standaard voor gezonde slaap- en verblijfplaatsen.

Bouwbiologische meettechnologie houdt zich bezig met het professioneel kwantificeren, minimaliseren en vermijden van biologisch kritische omgevingsinvloeden in binnenruimten. Het doel is om een zo gezond mogelijke, onvervuilde, natuurlijke leefomgeving te creëren, rekening houdend met alle standaardpunten en diagnosemogelijkheden.

De meet- en analysetechniek voor bouwbiologie is wetenschappelijk onderbouwd, onafhankelijk en transparant en is gericht op samenwerking en informatie-uitwisseling met artsen, therapeuten en andere gezondheidsprofessionals.

Wanneer gebouwen je ziek maken ...

Veel voorkomende oorzaken van “huisziektes” zijn schadelijke verontreinigende stoffen in bouwmaterialen en interieurinrichting, slecht binnenklimaat, schimmel, elektrosmog of radon(gas). Gezondheidssymptomen zoals slaapproblemen, allergieën, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, infecties, depressie of ademhalingsproblemen kunnen het gevolg zijn.

... de meettechnologie voor bouwbiologie kan helpen.

Bouwbiologische meetspecialisten IBN kunnen verstoringen en risicofactoren in slaapkamers en woonruimtes, maar ook op werkplekken of op panden fysiek meten, deskundig evalueren en passende implementatie- of saneringsvoorstellen doen.

Download hier de SBM2024!

 

Meer informatie: Bel 0641478686 of vul het contactformulier in.

Paul van der Wal fotografie-Han Vrijmoed Hq-16